bo wyrób ciast oraz lodów to nasza specjalność i pasja...

Cukiernia

Słodkie specjały są stałym elementem wszelkich przyjęć i spotkań

Lodziarnia

Tradycyjne lody własnej produkcji, robione według idealnej receptury.

Kawiarnia

Czas na przerwę z słodkim ciastkiem i pyszną kawą lub deserem.

Tylko kilka prostych kroków aby zamówić nasze słodkie specjały. W 2012 roku wszystkie ciasta w cenie od 13 zł do 15 zł !

  • zapoznaj się z naszą OFERTĄ
  • wpisz numer produktu podawany w: ">000<"
  • wypełnij dokładnie cały formularz
  • zapoznaj się i zaakceptuj regulamin
  • dokonaj odpowiedniej wpłaty na numer konta: Inteligo 50 1020 5558 1111 1756 0360 0084
  • rozkoszuj się doskonałym smakiem naszych produktów

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o Kontakt pod numerem tel.: 77 436 20 97 lub drogą elektroniczną na adres e-mail.: info@cukierniagorka.pl

Pola oznaczone * są obowiązkowe.
Co chcesz zamówić ? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
calendar
 
Rodzaj dostawy 
 
 
 
 
 
 
 

Wpisz kod ochronny:
...

 

REGULAMIN/ZASADY ZAMAWIANIA CIAST

Przed złożeniem zamówienia należy koniecznie zapoznać się z zamieszczonymi poniżej zasadami zamawiania ciast w Pracowni Cukierniczej JKM Górka, ul. Ratuszowa 5, 48-200 Prudnik.

1. Wstępne zamówienie ciast można złożyć poprzez formularz zamówienia na stronie internetowej. Służy ono do zorientowania się w potrzebach klienta i terminach realizacji oraz przygotowaniu właściwego zlecenia.

2. Zamówienie należy złożyć na tydzień przed oczekiwanym terminem odbioru wypieku.

3. Na podstawie wstępnego zamówienia Pracownia Cukiernicza JKM Górka wraz z klientem ustala wszystkie szczegóły zlecenia, termin realizacji, wymaganą zaliczkę, transport oraz całkowity koszt zlecenia. Może się to odbywać osobiście, telefonicznie lub poprzez e-mail.

4. Na podstawie potwierdzonego przez Pracownię Cukierniczą JKM Górka przyjęcia zlecenia wraz z wyceną i terminem realizacji, klient wpłaca ustaloną przez Pracownię Cukierniczą zaliczkę niezbędną do realizacji zlecenia. Klient dokonuje wpłaty gotówką w Pracowni Cukierniczej JKM Górka lub przelewem bankowym na konto Inteligo:
50 1020 5558 1111 1756 0360 0084

5. Wysokość zaliczki ustalana jest każdorazowo indywidualnie z klientem, w wysokości nie mniejszej niż wartość produktów potrzebnych do realizacji zlecenia. Zaliczkę należy wpłacić w terminie umożliwiającym rozpoczęcie realizacji zlecenia na co najmniej na 3 dni robocze przed ustalonym terminem realizacji zlecenia (daje to czas na zakup świeżych surowców i właściwe przygotowanie ciast).
UWAGA!!!
W przypadku przelewu, praca nad realizacją zlecenia rozpoczyna się dopiero po dotarciu zaliczki na konto bankowe Pracowni Cukierniczej JKM Górka. W przypadku braku wpłaty zaliczki (wpływu na konto) w ustalonym w zleceniu terminie, Pracownia Cukiernicza JKM Górka ma prawo odstąpić od realizacji zlecenia, bez prawa klienta do odszkodowania.

6. Za dodatkową opłatą istnieje możliwość dowozu gotowych ciast do ustalonego w zleceniu miejsca, po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.

7. W przypadku wprowadzeniu jakichkolwiek zmian w zamówieniu Pracownia Cukiernicza JKM Górka dokonuje nowej wyceny przyjętego zamówienia.

8. Płatność za realizację zlecenia ( minus wartość zaliczki) musi nastąpić nie później niż w momencie przekazania ciast klientowi.

9. Pracownia Cukiernicza JKM Górka na życzenie klienta może wystawić rachunek za realizację zlecenia.

10. Wszystkie nie ujęte w niniejszych zasadach realizacji zleceń szczegóły należy ustalać z Pracownią na etapie opracowywania / akceptacji zlecenia.

11. Pracownia Cukiernicza JKM Górka nie ma obowiązku realizowania życzeń klienta nie ujętych wcześniej w zaakceptowanym zleceniu.

12. Zamawiający ma obowiązek zgłosić się po tort w wyznaczonym terminie.

13. W przypadku gdy zamawiający nie pojawi się po tort lub zrezygnuje z zamówienia tym samym godzi się na utratę wpłaconej zaliczki.

14. Dekoracje ze względu na kruchość muszą być przewożone z największą ostrożnością. Należy je przechowywać w suchym, chłodnym i nie nasłonecznionym miejscu.

15. Klient ma prawo odstąpić od realizacji zlecenia na każdy etapie. W takim przypadku klient nie ma prawa żądać zwrotu wpłaconej zaliczki, która przepada na rzecz Pracowni Cukierniczej JKM Górka tytułem poniesionych kosztów.